Tysklands Boateng lovar att vara redo för VM


 • Jerome Boateng säger att han är "90 procent Brasilien tröja
  " passform men har lovat att vara redo att hjälpa Tyskland att försvara sin VM-krona i Ryssland.
  Försvararen har varit borta med en hamstringskada som uppstod i Bayern VM 2018 Tyskland Barn tröja Munchens 2-1-nederlag mot Real Madrid i Champions League-halvfinalen i slutet av april.
  Boateng var inte med i Tysklands trupp för ett 2-1 vänligt nederlag bort till Österrike på lördag, med tränare Joachim Low måste namnge sitt slutliga 23-maniga val före måndagens sista dag.
  Mittbacken insisterar dock på att han kommer att kunna ta sig in i laget för Ryssland 2018 trots att han ännu inte återvänt till full träning.
  "Just nu kan jag lova att jag är redo för VM i Ryssland," sa Boateng till Bild.
  "Jag är på 90 procent, jag började sprints och bollträning och det ser bra ut.
  "Jag förväntar mig att vara i lagträning nästa vecka. Jag har det bra i schema Spanien barn tröja , men jag vill inte ta några risker. Skador uppstår i fotboll och jag led mig en dålig tid." Neymar återvänder till handling för Brasilien Paris Saint Germain och Brazil Star Neymar har gjort sin förväntat återgång till handling från en fotskada.
  Den 26-årige kom på som en andra halv ersättning för Brasilien i söndags vänliga konflikt med Kroatien på Anfield.
  Huvudtränare Tite hade lovat att spela framåt för en del av matchen för att hjälpa honom att återfå någon rytm före VM.
  Det är första gången Neymar har dykt upp efter att ha lidit en bruten metatarsal
  Ryssland tröja
  och förstärkt fotled i Ligue 1 matchen mot Marseille den 25 februari.
  Den tidigare Barcelona mannen, som gick med i PSG för 222 miljoner euro Argentina tröja i augusti, hade en operation för att reparera skadan innan han återhämtade sig i Brasilien.
  Han återvände till Frankrike tidigt förra månaden för att fortsätta sitt rehabiliteringsarbete på PSGs träningsanläggningar.
  Neymar förväntas få mer speltid på nästa söndags vänliga mot Österrike innan Brasilien börjar sin VM-kampanj mot Schweiz den 17 juni.
  Så, om du är en fotbollsfläkt, som representant för din lojalitet mot ett visst lag, så kan du investera i en kopia av T-shirtsna är billiga bra. För mer information om T-shirtsna, besök: "http://www.billigtfotbol.com/

131 views